Techniek

Pentest

Een pentest is een gecontroleerde aanval op een computersysteem of netwerk om zwakke punten te identificeren en te verhelpen.

 

SOC-dienstverlening

Een Security Operations Center (SOC) is een 24/7 monitoring dienst die zich bezighoudt met het bewaken en reageren op cybersecurity-bedreigingen in een organisatie.

Techniek op orde

Cybersecurity is van essentieel belang in de hedendaagse samenleving, waarin technologische vooruitgang en afhankelijkheid van online systemen hand in hand gaan.

Bedrijven slaan enorme hoeveelheden gevoelige informatie op, variërend van klantgegevens tot bedrijfsstrategieën, die aantrekkelijke doelwitten vormen voor cybercriminelen. Een succesvolle cyberaanval kan niet alleen leiden tot financiële verliezen, maar ook de reputatie van een bedrijf aantasten en het vertrouwen van klanten schaden.

Bij BOEM zijn we er van overtuigd dat door de implementatie van een robuuste cybersecurity infrastructuur, bedrijven niet alleen hun gegevens beschermen, maar ook operationele continuïteit waarborgen en wettelijke verplichtingen naleven. Het investeren in de technologie is dus niet alleen een defensieve maatregel, maar ook een strategische zet om de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van bedrijfsinformatie te waarborgen.