Organisatie

Interim Information Security Officer

Een Information Security Officer is iemand die verantwoordelijk is voor het informatiebeveiligingsbeleid  van een organisatie.

Informatie-beveiligingsbeleid

Het beleid vormt de leidraad voor hoe medewerkers moeten omgaan met vertrouwelijke informatie en biedt richtlijnen voor het beveiligen van deze informatie. 

Information Security Frameworks

Het kiezen van het juiste framework kan een uitdaging kan zijn. We bieden graag onze expertise aan bij het maken van de juiste keuze en bij het implementeren van het gekozen framework.

ISO27001 Implementatie

ISO27001 is dé norm voor informatiebeveiliging. Het doel van ISO 27001 is om organisaties te helpen een systematische en proactieve aanpak van informatiebeveiliging te implementeren.

Op maat gemaakt beleid

Ons beleid is niet alleen effectief, het is ook nog eens op maat gemaakt voor jouw organisatie. Want bij BOEM Consultants weten we dat elke organisatie anders is en een unieke aanpak nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat ons beleid naadloos aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. Dit betekent dat we niet alleen advies geven over de beste aanpak, maar we ondersteunen ook bij het uitvoeren van de benodigde acties om het beleid succesvol te implementeren.

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen beschermen tegen cyberdreigingen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!