Interim Information Security Officer

Ontwikkelen, implementeren en bewaken.

Een Information Security Officer is iemand die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen, implementeren en bewaken van het informatiebeveiligingsbeleid van een organisatie. Dit houdt in dat hij of zij ervoor zorgt dat de technische en organisatorische maatregelen op het gebied van informatiebeveiliging op elkaar aansluiten en dat deze maatregelen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. 

Onze sterke punten

In tal van vakgebieden en branches hebben wij onze kennis geïmplementeerd en gezorgd voor een betere veiligheidsbeleving door onze interim Information Security Officers. 

Opstellen Informatiebeveiligingsbeleid
92%
Analyseren en beoordelen risico’s
89%
Beoordelen en beoordelen van risico's op de informatiebeveiliging
95%
BIO
98%
ISO27001
94%
AVG
98%

Tailor-Made Digital Marketing

Diensten op maat gemaakt

Onze (Interim) Information Security Officer is beschikbaar op interimbasis of op basis van een abonnement en kan jouw organisatie helpen bij het opzetten, implementeren en/of verbeteren van het informatiebeveiligingsbeleid. Dit kan bijvoorbeeld door het uitvoeren van risicoanalyses, het ontwikkelen van beleid en procedures en het trainen van medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging. 

Onze diensten zijn dus heel divers en kunnen volledig op maat worden gemaakt voor jouw organisatie. Het doel blijft echter altijd hetzelfde: het beschermen van jouw organisatie tegen de gevolgen van datalekken en andere beveiligingsincidenten.