Interim Security Awareness Specialisten

Maak gebruik van onze expertise

Een Security Awareness Specialist is iemand die zich bezighoudt met de menselijke kant van informatiebeveiliging. Het is namelijk belangrijk dat niet alleen de technische beveiliging op orde is, maar ook dat medewerkers zich bewust zijn van hun rol in het veilig houden van informatie. En dat is precies waar onze Security Awareness Specialist bij komt kijken! 

Onze specialist is beschikbaar op interim-basis of op basis van een abonnement. In beide gevallen kan hij of zij jouw organisatie helpen bij het vergroten van het bewustzijn rondom informatiebeveiliging. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het ontwikkelen en implementeren van een Security Awareness Programma, maar ook door middel van Serious Gaming of metingen om het huidige bewustzijnsniveau te meten en verbeteren. 

Onze sterke punten

Onze Security Awareness specialisten zorgen voor een verhoging van het security awareness niveau en werken volgens een bewezen aanpak.

Awareness Strategie
92%
Stakeholdermanagement
89%
Awarenss Campagne
96%
Workshops
92%

Tailor-Made Digital Marketing

Onze dienstverlening is maatwerk

Onze diensten zijn dus heel divers en kunnen volledig op maat worden gemaakt voor jouw organisatie. Het doel blijft echter altijd hetzelfde: het vergroten van het bewustzijn rondom informatiebeveiliging en het verminderen van het risico op datalekken en andere beveiligingsincidenten. 

Onze (Interim) Security Awareness Specialist is de perfecte aanvulling op jouw beveiligingsteam. Wil je meer weten over onze diensten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op!