Onze nieuwe collega Arjan Don

BOEM is verheugd om aan te kondigen dat met ingang van 21 augustus 2023 Arjan Don officieel bij ons in dienst treedt. Arjan zal een sleutelrol spelen in het verder uitbouwen van onze gezamenlijke ambities.

Met een indrukwekkende academische achtergrond, waaronder een bachelor in Security Studies en een minor in Cyber Security van de Universiteit Leiden, heeft Arjan een duidelijk inzicht in de hedendaagse uitdagingen op het gebied van digitale veiligheid. “De toekomst van security ligt in de digitale wereld,” benadrukt Arjan, die zijn studie in 2022 met succes heeft afgerond. Deze visie vormt de kern van Arjan’s passie en toewijding aan het veld.

Tijdens een meewerkstage bij Security Delta (HSD) heeft Arjan waardevolle praktijkervaring opgedaan op het gebied van digitale- en cybersecurity. In diverse projecten heeft hij geleerd hoe samenwerking en coördinatie de sleutel vormen tot effectieve beveiligingsoplossingen. Arjan heeft zich beziggehouden met het faciliteren, stimuleren en coördineren van cybersecurity-initiatieven, compliance-maatregelen, bewustwording en managementprocessen. Deze veelzijdige ervaring heeft Arjan een scherp inzicht gegeven in het vinden van de juiste balans tussen robuuste beveiliging en optimale werkprestaties.

Wat Arjan aan werkervaring nog niet heeft kunnen opdoen, compenseert hij ruimschoots met een leergierige houding en een vastberadenheid om voortdurend te blijven groeien en ontwikkelen. Arjan is vastbesloten om bij BOEM Consultants bij te dragen aan innovatieve oplossingen en een blijvend positief verschil te maken.

Met de komst van Arjan versterken we onze inzet voor vooruitstrevende beveiligingsmaatregelen en benadrukken we onze toewijding aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die zowel effectieve beveiliging als optimale werkuitvoering waarborgen. We heten Arjan van harte welkom in ons team en kijken uit naar de waardevolle bijdragen die hij zal leveren aan ons bedrijf en onze klanten.

Deel dit bericht:

Meer nieuwtjes