Onze nieuwe collega Kees Rödel

BOEM is verheugd om aan te kondigen dat met ingang van 1 januari 2024 Kees Rödel officieel bij ons in dienst treedt. Kees zal een sleutelrol spelen in het verder uitbouwen van onze gezamenlijke ambities.

Kees heeft in 2022 zijn Bachelor Internationale Betrekkingen in Groningen afgerond en is daarna gelijk doorgegaan met zijn Master Crisis & Security Management in Leiden. Door deze studies heeft Kees een goed beeld van het veillogheidsdomein en met name van het cyberdomein. Zijn onderzoek omvatte onder meer de modus operandi van verschillende internationale veiligheidsdiensten en de kwetsbaarheden van cybersecurity in vitale infrastructuur.

Wat Kees onderscheidt is dat hij een echte teamspeler en iemand met de ‘geen woorden maar daden’ mentaliteit. Kees gelooft sterk in een werkomgeving waarin de inbreng van iedereen wordt gewaardeerd en waar gezamenlijk wordt bijgedragen aan positieve veranderingen.

We heten Kees Rödel van harte welkom bij BOEM Consultants en kijken uit naar zijn bijdragen aan onze informatiebeveiligingsdoelstellingen en onze voortdurende streven naar innovatie en verbetering.

Deel dit bericht:

Meer nieuwtjes