Onze nieuwe collega Thom van der Meij

Thom van der Meij | BOEM Consultants

BOEM is blij om te melden dat Thom van der Meij per 1 augustus is toegetreden tot ons team als Information Security Officer. Met zijn academische achtergrond en hands-on mentaliteit zal Thom een belangrijke rol spelen in het versterken van onze informatiebeveiligingsinspanningen.

Thom brengt een schat aan academische ervaring met zich mee in het veiligheidsdomein. In 2022 behaalde hij zijn bachelor in Security Studies en afgelopen zomer voltooide hij zijn master in Crisis & Security Management. Tijdens zijn masteropleiding heeft Thom zich gespecialiseerd in vraagstukken met betrekking tot nationale veiligheid. Zijn onderzoek omvatte onder meer de modus operandi van verschillende internationale veiligheidsdiensten en de kwetsbaarheden van cybersecurity in vitale infrastructuur.

Een waardevol hoogtepunt van Thom’s voorbereiding op zijn huidige rol was zijn stage bij de Security Delta (HSD) gedurende het afgelopen halfjaar. Hier heeft hij actief bijgedragen aan de coördinatie van diverse uiteenlopende projecten. Zijn takenpakket omvatte o.a. het assisteren van Nederlandse cybersecuritybedrijven die zich wilden vestigen in Duitsland, evenals het begeleiden van organisaties bij het verkrijgen van een ECSO-label.

Wat Thom echt onderscheidt, is zijn hands-on mentaliteit en zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende situaties. Met een focus op samenwerking en het vinden van passende oplossingen is Thom een waardevolle aanvulling op elk project. Hij gelooft sterk in een werkomgeving waarin de inbreng van iedereen wordt gewaardeerd en waar gezamenlijk wordt bijgedragen aan positieve veranderingen.

We heten Thom van der Meij van harte welkom bij BOEM Consultants en kijken uit naar zijn bijdragen aan onze informatiebeveiligingsdoelstellingen en onze voortdurende streven naar innovatie en verbetering.

Deel dit bericht:

Meer nieuwtjes