Over BOEM

BOEM Consultants

Wij zijn een jonge organisatie dat in 2022 is opgericht en gespecialiseerd is in awareness, cybersecurity en informatiebeveiliging. Onze missie is om organisaties te helpen hun beveiliging te versterken en hun gegevens te beschermen tegen de constante dreiging van cyberaanvallen.

Bij BOEM Consultants geloven we dat cybersecurity meer is dan alleen technologie. Daarom zijn we gespecialiseerd in de softe skills van cybersecurity, zoals security beleid, awareness en training.  

We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve beveiligingsmaatregelen, en bij het creëren van een veiligheidscultuur binnen de organisatie. Onze aanpak is op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van elke klant, omdat we begrijpen dat elke organisatie uniek is. 

Ontwikkelen & implementeren

We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve beveiligingsmaatregelen.

Gespecialiseerd in softskills

We zijn gespecialiseerd in de softe skills van cybersecurity, zoals security beleid, awareness en training.

Ruime ervaring

We hebben ruime ervaring in cybersecurity en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Samenwerking

Wij geloven in een persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten.

Ons team

Ons team van experts heeft ruime ervaring in de cybersecurity-industrie en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in het vakgebied. Wij geloven in een persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om hun beveiligingsbehoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die passen bij hun unieke situatie. 

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen beschermen tegen cyberdreigingen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken! 

Onze missie

BOEM Consultants heeft als missie om organisaties te beschermen tegen cyberdreigingen door middel van hoogwaardige adviesdiensten en detachering van cybersecurity professionals.

We geloven dat samenwerking essentieel is voor succes. Door onze krachten te bundelen, zowel intern als met klanten, kunnen we excelleren.

We streven voortdurend naar verbetering en groei. Door kritisch naar onszelf, onze processen en prestaties te kijken, kunnen we blijven leren en ontwikkelen.

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We luisteren naar hun behoeften, begrijpen hun uitdagingen en zorgen ervoor dat we aan hun verwachtingen voldoen. We begrijpen dat integriteit binnen ons vakgebied een vanzelfsprekendheid is.

Onze visie

We streven ernaar dé partner te zijn voor informatiebeveiliging en privacy. Onze klanten vertrouwen op onze diepgaande expertise, integriteit en innovatieve oplossingen. Als aanbieder van hoogwaardige adviesdiensten en deskundige cybersecurity professionals, lopen we voorop in de digitale veiligheidssector.