Thom van der Meij | BOEM Consultants

Thom van der Meij

Information Security Officer

“Als gedreven professional met een passie voor het veiligheidsdomein draag ik graag bij aan positieve veranderingen. Mijn streven is dan ook om individuen en organisaties te helpen bij het versterken van hun cyberweerbaarheid. Door mijn academische achtergrond in het veiligheidsdomein weet ik complexe vraagstukken goed in kaart te brengen.

Door het afronden van mijn master Crisis & Security Management, weet ik hoe belangrijk het is om je cybersecurity preventief te benaderen om grote schade te voorkomen. In dit domein wordt vaak de nadruk gelegd op de techniek, terwijl de mens misschien wel een grotere dreiging is voor het systeem. Voor mij is daarom bewustzijn creëren bij mensen binnen het bedrijf een essentieel onderdeel voor een volledige aanpak.

Graag help ik u verder met het verbeteren van de cyberweerbaarheid binnen u bedrijf. Met een gezonde dosis humor en een hands on mentaliteit sta ik u graag bij met relevante kwesties.”