Christian_Boertje

Christian Boertje

Information Security Officer

“Sinds 2018 ben ik actief in de cybersecuritybranche. Ik krijg energie van opdrachten die zich op het snijvlak van projectmanagement en informatiebeveiliging bevinden zoals het opzetten van awareness programma’s en het geven van trainingen.

Het netwerk wat ik gedurende mijn carrière heb opgebouwd komt hierbij goed van pas. Ik werk graag samen met een team van enthousiaste specialisten waarmee we er gezamenlijk voor zorgen dat onze klanten elke dag een beetje bewuster worden van de veiligheidsrisico’s en hun bedrijven veiliger worden. Het zien van progressie bij de mensen die ik assisteer is daarom ook één van mijn grootste motivaties binnen mijn werk. Door op een assertieve manier leiding te geven zorg ik dat we als collectief doelgericht te werk gaan.

Momenteel ben ik actief als Security Awareness Lead bij KVK. Met Team Security Awareness rollen we een awareness programma uit waarbij we bewustzijn creëren bij 2.200 collega’s en daarmee de weerbaarheid van de organisatie verhogen. Vanuit deze rol bij KVK ben ik ook betrokken bij de werkgroep Security Awareness voor de concern brede awareness strategie van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Als voorzitter van Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden (www.cybernetwerkzhe.nl), een publiek privaat samenwerkingsverband, zet ik me bovendien in om de weerbaarheid van MKB-ondernemingen vergroten.”