Security Awareness E-learning

Doorlopend process

Online veiligheid is geen eenmalige gebeurtenis, maar eerder een doorlopend proces. Onze Security Awareness E-learning is ontworpen om medewerkers voortdurend bewust te maken van de laatste dreigingen en best practices op het gebied van digitale veiligheid.

Ons programma is ontworpen om jouw werknemers te voorzien van de kennis en digitale vaardigheden. Of je nu een beginner bent op het gebied van digitale veiligheid of een doorgewinterde professional, onze cursussen bieden praktische tips, scenario’s en richtlijnen om jouw online beveiliging te verbeteren.

Functionaliteiten

Rapportage (onderdeel van de ISO27001)
100%
Data opgeslagen binnen de EU
100%
Modules voor Integriteit en Wet Open Overheid
100%
Maatwerk modules mogelijk
100%
In verschillende talen beschikbaar
100%

Gamification

Leerplezier staat centraal in onze aanpak. We maken gebruik van gamification om de betrokkenheid te vergroten en een competitieve maar leerzame omgeving te creëren. Hierdoor worden medewerkers gestimuleerd om actief deel te nemen en hun kennis op het gebied van security te vergroten. Door herhaling en regelmatige updates wordt de kennis verankerd, waardoor het effectief wordt behouden (dit doen wij aan de hand van de Ebbinghaus Forgetting Curve).

 

Flexibel en gemakkelijk

Een groot voordeel van onze e-learning is de flexibiliteit. Medewerkers kunnen de cursus volgen op het moment dat het hen het beste uitkomt. Dit bevordert niet alleen de deelname, maar ook de effectiviteit van het leren.

Versterk de weerbaarheid van de organisatie tegen digitale dreigingen met ons Security Awareness E-learning. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen de digitale veiligheid kunnen versterken.